La 17a edició de les Milles de Valldoreix arribarà a la vila el 22 de març

Les inscripcions ja es poden formalitzar al web de la cursa

Imatge d'una edició anterior / Foto: Cugat Mèdia

Altres

Publicat el 21/feb/20 per Pau Vázquez

Les Milles de Valldoreix tornen a la vila el proper 22 de març sota l'organització de l'EMD i amb la col·laboració del Complex Esportiu de Valldoreix i la Diputació de Barcelona. Enguany, la cita arriba a la seva 17a edició amb el mateix format de cursa, que es dividirà en les categories de cinc milles, tres milles i les curses infantils. Les inscripcions per participar ja es poden formalitzar al web de les Milles de Valldoreix i tenen un cost de 10 euros. Per a les persones en situació d'atur laboral i els menors de 18 anys la inscripció és gratuïta.

Les cinc i les tres milles donaran el tret de sortida a les nou del matí, mentre que les curses infantils es dividiran en tres torns que es repartiran entre les onze, les onze i vint minuts i dos quarts de dotze del matí. Els recorreguts de la cursa seran els mateixos que en les edicions anteriors, amb alguna petita modificació per millorar-ne la seguretat.

El director de la cursa, Rafa Meléndez, ha explicat que esperen mantenir el mateix nombre d'inscrits que els darrers anys davant un panorama on cada vegada hi ha més oferta i més esdeveniments.

Retorn de les 5 Milles Femenines de Valldoreix
Les 5 Milles Femenines de Valldoreix tornaran a formar part de l'agenda del districte a partir del 2021 per apostar per la visibilització de les dones esportistes. Així ho ha aprovat la junta de veïns d'aquest dijous a partir d'una moció presentada per ERC-MES, CUP-PC i PSC que ha rebut el suport de Junts i l'abstenció de Cs.








DECLARACIONS

Rafa Meléndez

Portem tres anys seguits d'augment en inscrits. L'any passat van ser uns 600. Per nosaltres mantenir aquests números seria un èxit.

Your browser doesn’t support HTML5 audio