Consulta els detalls de la jornada esportiva d'aquest cap de setmana

El Volei Sant Cugat disputa un partit vital per la permanència i el masculí del SantCu es juga el liderat al grup 3 de la Segona Catalana


  • Comparteix:

L'entrenador del Volei Sant Cugat durant un partit / Foto: Guillem Babitsch

L'entrenador del Volei Sant Cugat durant un partit / Foto: Guillem Babitsch

El DSV Club Voleibol Sant Cugat juga aquest dissabte un partit vital per la permanència a la Lliga Iberdrola davant el Madrid Chamberí. Les de Rafa Ruiz, que comptaran amb l'americana Deprece Washington, la flamant incorporació del conjunt vermell-i-negre, afronten una oportunitat única per retallar distàncies al conjunt madrileny i apropar-se a la zona de salvació. Al grup 3 de la Segona Catalana de futbol, el masculí del SantCu es veu les cares amb el Sitges en un duel aferrissat pel lideratge de la competició. Dos enfrontaments d'equips en dinàmiques oposades que adopten el principal protagonisme d'aquest cap de setmana. Tots els resultats dels conjunts santcugatencs, aquest cap de setmana a cugat.cat/esports.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.