La marxa nòrdica s'incorpora a la Marxa del Corredor Verd del Vallès per quedar-s'hi


  • Comparteix:

Presentació de l'activitat al CMSC / Foto: Cugat Mèdia

Presentació de l'activitat al CMSC / Foto: Cugat Mèdia

La Marxa del Corredor Verd del Vallès, organitzada pel Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC), torna aquest 6 d'octubre i ho fa amb la 9a edició i amb novetats. Enguany, s'incorpora de forma oficial un recorregut de 10 quilòmetres per a marxa nòrdica, organitzat conjuntament amb el Club Excursionista Sant Quirze i que s'ha afegit al calendari de la Federació de Muntanya. La proposta se suma a la tradicional caminada de 21 quilòmetres que uneix les serres de Sant Llorenç del Munt amb les de Galliners i de Collserola.

Així, la caminada arrencarà de Matadepera i recorrerà el Corredor Verd fins a Sant Cugat, fins a la seu del Club Muntanyenc. La sortida serà a dos quarts de nou del matí i està previst que els primers participants arribin cap a les dotze del migdia. Per als que vulguin, s'habilitarà un autobús fins a Matadepera.

El recorregut de marxa nòrdica sortirà de Sant Quirze a les deu del matí, tot i que abans hi ha previstes activitats d'escalfament per als participants. El vicepresident del CMSC, Nacho Gonzalvo, ha destacat la col·laboració amb el Club Excursionista de Sant Quirze, que permetrà anar ampliant aquesta proposta que es va posar a prova per primera vegada l'any passat.

Durant els dos trajectes hi haurà avituallament. A més, es distribuiran entre els participants bosses per recollir deixalles durant el recorregut i col·laborar en la neteja de l'entorn del Corredor Verd.

Així, esport, territori i ecologia es donen de la mà amb aquesta iniciativa que l'alcaldessa, Mireia Ingla, ja considera una tradició de la ciutat.

Inscripcions
Les inscripcions ja estan obertes i es poden formalitzar a través del web del CMSC i a la mateixa seu. Els preus varien en funció de la modalitat.
- Caminada de 21 quilòmetres: 15 euros, 13 per als socis.
- Marxa Nòrdica: 14 euros, 12 per als socis.

Aquells que no comptin amb assegurança han d'afegir tres euros més. En cas de reservar plaça a l'autocar, són sis euros. Si la inscripció es formalitza els últims tres dies té un recàrrec.







Nacho Gonzalvo

L'any passat va ser de prova i aquest any ho hem decidit. Fem conjuntament l'activitat amb el Club de Sant Quirze i es possible que ho incrementem.

Mireia Ingla

És la 9a i podem dir que tenim ja una tradició que combina esport, territori i ecologia.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.