Els equips tornen als entrenaments amb la recta final de temporada a l'horitzó


  • Comparteix:

El Junior lluitarà per mantenir-se al grup 3 de la Segona Catalana / Font: Xavi Riera

El Junior lluitarà per mantenir-se al grup 3 de la Segona Catalana / Font: Xavi Riera

Els equips santcugatencs tornen als entrenaments aquest dimarts amb la mirada posada a la jornada del cap de setmana i amb objectius diversos en el tram final de temporada. El futbol i el futbol sala amb la permanència en joc, el bàsquet amb l'ascens de la UESC masculina, la lluita per pujar de categoria del femení del Patí Hoquei i el play-off pel títol del masculí i femení del Junior d'hoquei herba, entre d'altres.

Futbol

El SantCu i el Junior afrontaran la recta final amb la permanència a l'horitzó. El SantCu, a quatre punts de la salvació al grup 1 de Primera Catalana i amb un partit menys, juga aquest dissabte a les quatre de la tarda al camp del Lloret. El Lloret té cinc punts més que els vermell-i-negres i és rival directe per la permanència.

El Junior, després de l'arribada de Jordi López a la banqueta, ha sumat dues victòries i un empat. Els blau-i-negres tenen 29 punts, fora del descens, però amb els mateixos punts que el Molins de Rei, primer equip que baixaria. Els santcugatencs reben el tercer classificat, el Begues, a dos quarts de set de la tarda.

Futbol sala

L'Olímpyc Floresta afronta el tram decisiu de la temporada amb la permanència com a únic objectiu. Els florestans reben aquest dissabte a les sis de la tarda davant la Barceloneta. Els de Xaloc Rion estan a cinc punts de la salvació al grup 3 de la Segona B.

El Futbol Sala Sant Cugat jugarà diumenge a la pista del Mataró. Els de Manel Muñoz tenen quatre punts de marge sobre el descens al grup 1 de la Tercera Divisió.

Bàsquet

La UESC masculina, tercera i en posició de promoció d'ascens a Lliga EBA, visita la pista del Ciutat Vella aquest diumenge a un quart de nou del vespre. L'equip femení, quart, juga aquest diumenge a dos quarts de vuit de la nit davant el Geieg B al pav 1.

Hoquei patins

El femení del Patí Hoquei, que vol retornar a l'OK Lliga, afronta els quarts de final davant el Palau B amb el primer partir a domicili. El masculí, de la seva banda, tornarà a la competició el 13 d'abril, també amb l'ascens entre cella i cella.

Handbol

L'Handbol Sant Cugat, onzè, vol sumar el tercer triomf consecutiu davant el Palautordera, un rival de la part baixa, per confirmar la permanència matemàtica a Primera Estatal. El matx serà aquest dissabte a un quart de vuit del vespre al pav 3.

Hoquei herba

Tant el femení com el masculí afronten el tram final amb la mirada posada a la part alta de la taula i als play-offs pel títol. El femení visita aquest diumenge al migdia el camp de la Reial Societat, mentre que el masculí juga dissabte al camp de l'Atlètic Terrassa.









  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.