L'equip santcugatenc Bultzaki-Camps inicia una campanya solidària per al càncer infantil


  • Comparteix:

D'esquerra a dreta, Riki Español i Juan Luciano / Font: Riki Español

D'esquerra a dreta, Riki Español i Juan Luciano / Font: Riki Español

L'equip santcugatenc de ciclisme Bultzaki-Camps ha iniciat una campanya solidària '#ParaLosValientes' que servirà per recaptar diners per a la construcció del SJD Pediatric Cancer Center, centre oncològic pediàtric més gran d'Europa. Els integrans d'aquest conjunt, que participaran a la Titan Desert, venen bosses per a esportistes a 6 euros a la botiga BiciCamps de Sant Cugat. La recaptació de les vendes anirà íntegrament per a l'Hospital Sant Joan de Deu.

200 bosses s'han posat a la venda a la botiga Biciesport Camps, a l'avinguda Ragull 32. En pocs dies ja s'han venut la meitat i s'espera que s'acabin les unitats encarregades. Un dels integrants del projecte, Riki Español, ressalta el vincle solidari i esportiu de la iniciativa.

Riki Español

És un projecte molt emotiu i que vol implicar a la ciutat.


El nou hospital tindrà gairebé 5.000 metres quadrats i es necessiten 30 milions d'euros per construir-lo. L'equip santcugatenc participarà a la Titan Desert, cursa de BTT pel desert del Marroc, entre el 29 d'abril al 5 de maig. Ricard Español, Juan Luciano, David Borrella i Ángel Torres són els integrants d'aquest conjunt que es marca l'objectiu de millorar la sisena plaça de l'anterior edició. Els tres primers repeteixen per segon any consecutiu, mentre que Torres se suma a l'equip en la seva primera participació a la prova. La Titan Desert és una competició molt dura que es divideix en sis etapes amb un total de 700 quilòmetres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.