'60 anys pedalant', l'exposició de l'aniversari de la Unió Cicista Sant Cugat


  • Comparteix:

La Unió Ciclista Sant Cugat ha inaugurat aquest dilluns l'exposició dels 60 anys de l'entitat a la Casa de Cultura amb el títol, '60 anys pedalant'. La mostra estarà oberta fins dilluns de la setmana que ve i es pot fer un recorregut pel passat, present i futur de l'entitat a través de diferents fotografies. La maqueta del futur Park de Bike Trial també està exposada.

Tres espais expliquen aquesta mostra amb imatges del passat i l'origen de l'entitat i dels fundadors. L'escola de ciclisme i de BTT, amb prop de 100 nois i noies, és el present més immediat. L'exposició es tanca amb el futur, la maqueta del projecte del Park de Bike Trial. El president de la Unió Ciclista Sant Cugat, Rafa Robledo, ressalta el caràcter associatiu de l'entitat.

Rafa Robledo

Som un club esportiu, però amb una vessant molt social i associativa.


Rafa Robledo tancarà el mandat l'abril de l'any que ve després de més d'una dècada com a president de la Unió Ciclista Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.