La relació entre la Sant Silvestre i Sant Cugat mostra bona salut en l'entrega de premis de la competició


  • Comparteix:

La Sant Silvestre Barcelonesa reconeix els corredors i corredores de Sant Cugat en la seva vuitena edició a la ciutat. Els organitzadors de la cursa i l'Ajuntament han demostrat la seva cohesió en una entrega de premis amb obsequis ben diversos, des de pernils fins a material esportiu. Els encarregats de l'entrega han estat els patrocinadors i el regidor d'Esports, Eloi Rovira.

Més enllà de les tradicionals plaques de reconeixament, els premiats també han rebut pernils, lots d'embotit, un pack de caldos Aneto o material esportiu entre d'altres. Els tres primers corredors de les categories A, B, C, D i E, tant en masculí com en femení, els primers classificats locals i les millors disfresses, individual i col·lectiva, han rebut el seu reconeixament aquest divendres a l'Ajuntament.

La cloenda de l'entrega de premis, a càrrec del regidor d'Esports Eloi Rovira, ha posat l'accent en Sant Cugat Ciutat Europea de l'Esport 2018 de cara a la proprea edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.