La UE Sant Cugat de tennis taula clou l'any amb un frec a frec per liderar el grup 5 de Segona Estatal


  • Comparteix:

Josep Anton Velázquez, jugador de la UESC

Josep Anton Velázquez, jugador de la UESC

L'equip de tennis taula de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) acaba el 2017 amb una pugna per la primera posició del grup 5 de Segona Estatal. L'equip vermell-i-negre liderava la competició fins la jornada vuit, quan van perdre el primer partit davant el Club Tennis Taula Ripollet, precisament un dels conjunts amb els quals colidera la classificació. El tercer conjunt que lluita per ser primer és el Sallent.

Després de descendir el curs passat, la UESC està tenint un rendiment d'acord amb l'objectiu de recuperar el lloc Primera Estatal. Els santcugatencs signaven per triomfs tots els partits fins l'ensopegada a casa davant el Ripollet, un resultat del qual es va refer amb contundència a la següent jornada davant el Falcons de Sabadell (1-5). Amb aquests resultats, UESC i Sallent tenen 14 punts al capdavant de la taula, els mateixos que el Ripollet que, això sí, té un partit més.

El retorn a la competició de la UESC serà el segon cap de setmana de gener, quan rebin, dissabte 13 a les sis, el Lluïsos de Gràcia, vuitè.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.