La resta de la prèvia de la jornada esportiva del cap de setmana


  • Comparteix:

El Valldoreix, a mantenir-se invicte / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix, a mantenir-se invicte / Font: Valldoreix FC

El Valldoreix FC té un partit clau aquest cap de setmana per mantenir el lideratge al grup 11 de Tercera Catalana, amb una visita clau al camp del segon, el Santa Eulàlia. Consulta la prèvia d'aquest partit i d'altres conjunts de la ciutat en aquest resum de la jornada del cap de setmana.


Futbol

Al grup 11 de Tercera Catalana, el Valldoreix té una cita vital per allargar el seu lideratge incontestable a la lliga. Els valldoreixencs, que són primers després d'haver-ho guanyat tot menys la visita al camp del Celtic de la jornada 7, visiten el segon classificat, un Santa Eulàlia que és a quatre punts i, que en cas de caure, veurà com el Valldoreix s'allunya encara una mica més.

Al grup 6, el Sant Cugat FC B espera oblidar la ratxa dels últims tres partits, en què ha aturat un gran inici de temporada i ha signat un empat i dues derrotes. L'equip vermell-i-negre, que és cinquè amb 16 punts en vuit jornades, rep dissabte a les sis de la tarda l'Escuela Bonaire, a priori una cita assequible per tornar al camí del triomf: els egarencs són avantpenúltims.

A la mateixa hora, en un mateix sentit i a la mateixa categoria, el Mira-sol Baco intentarà tornar als punts després d'haver acumulat dues ensopegades seguides. Els verd-i-negres són setens amb 12 punts, i s'enfronten a la ZEM de Mira-sol al Juventud 25 de Setiembre, una cita de dificultat tenint en compte que els rubinencs són quarts i, el més destacat, invictes: han guanyat cinc partits i n'han empatat tres.

L'altre equip santcugatenc del grup 6 de Tercera Catalana, el Junior B, espera mantenir la imatge mostrada el cap de setmana passat, quan es va desfer (0-3) del Llorença. Aquest diumenge, a dos quarts de set de la tarda, rep el Pajaril, sobre el paper una cita assequible pel fet que és el cuer amb tres punts.

La Penya Blaugrana Sant Cugat, de la seva banda, es desplaça aquest dissabte a un quart de set al complicat camp del Can Colapi de Terrassa. Els de Can Magí són sisens al grup 13 de Quarta Catalana amb 10 punts, tot i haver arrencat la competició amb dubtes, amb dues derrotes. La bona dinàmica de les últimes setmanes el situa com a favorit aquesta jornada, davant un Can Colapi que suma només tres punts i és dotzè.


Bàsquet

El Qbasket Sant Cugat, tretzè al grup 3 de Segona Catalana, és a dir, en zona de promoció de descens, juga diumenge a les quatre de la tarda a la pista del Sant Nicolau B, el cuer de la competició. Tots dos equips tenen un partit pendent, i els santcugatencs arriben a la cita després de tres derrotes seguides, dues de les quals molt ajustades, per només dos punts.

Al grup 7 de Tercera Catalana, l'European International School espera mantenir la seva condició d'invicte: tot i ser un recent ascendit, el conjunt de Sant Cugat ha sumat cinc triomfs en les cinc cites que ha disputat, i no és líder pel fet que té un partit ajornat. L'European International School rep dissabte a les cinc de la tarda el Castellar B, setè classificat.


Handbol

El Club Handbol Valldoreix, que aquest curs repeteix a Segona Catalana, ostenta fins ara un balanç d'una victòria, aconseguida la segona jornada davant el Sant Esteve de Palautordera B, i tres ensopegades. Aquest dissabte a dos quarts de vuit del vespre visita el Club Handbol Martorell, novè amb un punt més.

Al grup B de Primera Catalana femenina, l'Handbol Sant Cugat es juga la segona plaça davant el Club Handbol Montcada. Les vermell-i-negres han aconseguit fins ara dues victòries i una ensopegada, i juguen a casa davant un Montcada que es mostra invicte amb dos triomfs i un partit pendent.


Rugbi

El sènior femení del Rugby Sant Cugat es desplaça a les dotze del migdia a Can Jofresa, el camp del CRC Terrassa, per veure's les cares davant un equip que ha perdut els dos partits que ha disputat. Les santcugatenques, de la seva banda, tenen cinc punts al grup 2 de Primera Catalana, gràcies al triomf contundent obtingut la passada jornada davant el Químic (85-0).


Futbol Sala

Al grup 1 de la Segona Divisió femenina del futbol sala català, l'Olímpyc Floresta, líder amb tres victòries en tres partits, juga a domicili el partit més desequilibrant de la jornada davant el cuer, el Premià de Mar, dissabte a un quart de cinc de la tarda. El Futbol Sala Sant Cugat, que es troba al mateix grup, visita diumenge a dos quarts d'onze del matí l'onzè, el Vidreres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.