Roger Casal es proclama vencedor de la cursa d'orientació amb més controls de la història


  • Comparteix:

L'euforia de Casal al creuar la línia de meta  Font: Cedida

L'euforia de Casal al creuar la línia de meta Font: Cedida

L'atleta santcugatenc del Centre Esportiu Colivenc, Roger Casal, es proclama guanyador de la 1a edició del Trofeu Internacional Forjadors d'Orientació Catalana, organitzat pel Club Senglar Orientació . Aquesta cursa ha batut el rècord mundial de circuits d'orientació amb el major nombre de controls de la història, 250. Casal ha finalitzat la cursa amb un temps de cinc hores i 15 minuts mentre que l'atleta alacantina Ester Gil ha estat la primera en categoria femenina amb un temps de sis hores i 50 minuts.

El Club Senglar Orientació ha batut un rècord mundial amb la celebració del primer Trofeu Internacional Forjadors de l’Orientació Catalana, que ha tingut el major nombre de controls, 250, xifra superior a l’anterior rècord de 216 controls que s'havia establert a Alemanya el 2006. És una competició de rècord homologada oficialment per la International Orienteering Federation.

El santcugetnc Roger Casal ha estat el vencedor amb un temps de 5 hores, 15 minuts i 18 segons per davant de Francesc Ferrer, segon, i Emili Sellés, tercer. En categoria femenina, la guanyadora ha estat Ester Gil, del Centre Esportiu Colivenc.

L'acte ha acabat amb el repartiment de premis pels vencedors i tots els participants han rebut una escultura del Senglar Orientador, la mascota del club.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.