El bàsquet reforça la seva vessant més integradora a la cinquena edició dels StQlímpics


  • Comparteix:

El bàsquet consolida la seva aposta integradora a la cloenda de la cinquena edició dels StQlímpics, que ha aplegat una trentena de participants aquest divendres al pav 1 de la Rambla del Celler. La cita, organitzada per l'Ajuntament amb la col·laboració de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC), ha constat de tres partits i dos concursos, un d'habilitats i un altre de tir. Una jornada que ha comptat amb esportistes de cinc centres de la ciutat.

Després de l'atletisme, la segona fase de cloenda dels StQlímpics ha tingut el bàsquet com a protagonista. Els esportistes del Grup Catalònia, el Taller Jeroni de Moragas, ASDI Valldoreix, GURU Valldoreix i Centre Sant Medir han celebrat el final de temporada amb els entrenadors i monitors amb els quals han treballat durant el curs. Després de l'escalfament, l'activitat s'ha dividit en dues parts: els partits i els concursos.

Pel que fa als enfrontaments, l'equip guanyador ha estat el Grup Catalònia, mentre que en els concursos qui s'ha endut la primera posició ha estat l'equip format per jugadors d'ASDI, GURU i Sant Medir. Més enllà de les classificacions de totes dues categories, l'organització ha lloat la consolidació del bàsquet com a esport inclusiu en el marc dels StQlímpics. El responsable de l'activitat, Oriol Antràs, ha recordat que tothom ha de poder jugar a aquest esport si ho vol.

Oriol Antràs

Som persones que tenim ganes de jugar a bàsquet, de gaudir, de passar-nos-ho bé. Tot ha de tenir cabuda. No es pot quedar ningú fora de jugar a bàsquet.


L'entrega de premís, que ha tancat l'acte, ha anat a càrrec de la presidenta de la UE Sant Cugat, Mònica Mateu, la tinent d'alcalde de Polítiques de Cicle de Vida, Susanna Pellicer, i del regidor d'Esports, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.