La 36a Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, aquest divendres al Parc de l'Arboretum


  • Comparteix:

Instant de la cloenda de l'any passat

Instant de la cloenda de l'any passat

La 36a edició de la Festa de Cloenda dels Jocs Esportius Escolars, que organitza l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), omplirà aquest divendres de joves esportistes el Parc de l'Arboretum entre dos quarts de sis de la tarda i les nou del vespre. Per tercer any consecutiu, la cita proposa l'EsportTast, una mostra dels diferents esports que ofereix l'OMET. Enguany es tenen en compte noves disciplines i per aquest motiu es lliuraran els trofeus en dos escenaris simultanis.

Les competicions d'handbol, tennis taula, bàsquet, ciclisme, atletisme, trail running, futbol 7, futbol sala, voleibol, escacs, hip-hop, gimnàstica rítmica i gimnàstica artística posen el punt final amb aquesta festa que forma part del projecte 'Ethic4Sports' de SantCugatCreix, i per enllaçar amb el programa de valors 'En Volem Cinc' es lliuraran guardons als equips de bàsquet de Sant Cugat en les següents categories: fair play, esforç i companyonia.

A totes aquestes disciplines se'ls afegeix enguany el repartiment de premis en les modalitats d'iniciació esportiva, multiesport, karate, patinatge i rítmica escolar. Els premis es repartiran en dos escenaris, l'Arc, destinat als guardons dels Jocs Esportius Escolars, i el Cilindres, en què es reconeixerà l'Esport Escolar. S'entregaran trofeus als tres primers classificats de totes les categories, excepte prebenjamí i benjamí, i medalles i diplomes a la resta de participants.

L'EsportTast tindrà escacs, tennis taula, atletisme, futbol, handbol, voleibol, ciclisme i bàsquet. En aquest últim esport, es durà a terme el 'Repte Ciutat del Bàsquet Català', en què es proposaran proves de bàsquet per aconseguir un obsequi.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.