L'Escuderia Montjuïc mostra la seva història en una exposició a Superwagen de Sant Cugat


  • Comparteix:

Una vintena d'expilots de l'Escuderia Montjuïc, que va competir fins a finals dels 70, s'ha reunit en un dinar en el museu dedicat al pilot Joan Fernández situat a les instal·lacions de Superwagen a Sant Cugat. El museu aplega un recull de fotografies de Joan Fernández en les quals s'explica la seva història, els trofeus conquerits en les diferents proves que va disputar i dos prototips de dos cotxes que havia conduït durant la seva estada a l'Escuderia Montjuïc.

L'Escuderia Montjuïc es va fundar en el 1968 i va comtar amb pilots com Joan Fernández, vint vegades campió d'Espanya i que va arribar a aconseguir un cinquè lloc amb l'escuderia en el circuit de Le Mans. Fernández, va competir des dels 17 anys, primer en motociclisme amb Montesa i després va canviar a l'automobilisme. Va ser copilot de Salvador Fàbregas per a després començar una exitosa carrera en la qual va guanyar tot tipus de curses a l'Estat espanyol i també per Europa, tal com explica el mateix Joan Fernández.

Joan Fernández

Vaig córrer per a la Montesa i després en automobilisme amb el Salvador Fàbregas. Vam fundar l'Escuderia Montjuïc i vam tenir molts èxits.


El museu de la Fundació de l'Escuderia Montjuïc es pot visitar a la tercera planta del concessionari Superwagen a Sant Cugat del Vallès.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.