El Campus Sant Cugat India creix i vol arribar encara a més gent en la propera edició


  • Comparteix:

El Campus Sant Cugat Índia creixerà en nombre d'entrenadors i vol arribar a més gent en l'edició de l'any vinent. Ho ha expressat el responsable de la secció de bàsquet del campus, Oriol Antrás, a la presentació que ha tingut lloc a la Casa de Cultura en què s'han projectat vídeos de l'edició anterior i els entrenadors han explicat les seves experiències.

Una cinquantena de persones ha assistit a la presentació del Campus Sant Cugat Índia. Representants dels quatre clubs participants, Sant Cugat Esport, UESC, Qbasket Sant Cugat i CFU Mira-sol Baco, han donat a conèixer les seves vivències i sensacions durant l'estada a Anantapur el juliol passat.

Per a aquesta nova edició, s'espera que uns 35 entrenadors puguin anar a Anantapur, a la seu de la Fundació Vicente Ferrer a continuar la tasca del campus de futbol, que serà el cinquè any, i el campus de bàsquet, en la seva segona edició.

El director del Campus Sant Cugat Índia, Jaume García, demana la col·laboració de tothom que vulgui participar en aquest projecte.

Jaume Garcia

A partir d'ara comencem de zero per recaptar els diners necessaris per a aquest projecte, que són molts. Tothom que hi vulgui col·laborar, particulars i empreses, que tingui clar que els seus diners arribaran a bon terme.


El Campus Sant Cugat Índia tindrà lloc del 14 al 28 de juliol de l'any que ve a Anantapur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.