Ángela Díaz guanya l'Estatal de tennis de més de 65 anys

Ángela Díaz en el moment de rebre el guardó de campiona estatal / Font: Ángela Díaz

La jugadora del Club Tennis Natació Sant Cugat Ángela Díaz guanya el Campionat d'Espanya per a majors de 65 anys i es classifica per disputar el Mundial de l'octubre amb la selecció espanyola. Díaz espera la confirmació de la federació espanyola per saber si competirà a la cita mundialista.

Ángela Díaz ha guanyat l'Estatal després de superar a la final la madrilenya Elisabeth Harris en dos sets (6-0 i 7-5). Díaz aconsegueix el primer títol de la seva carrera després que l'any passat va finalizar segona a la categoria de més 60. La santcugatenca ha aconseguit entrar a la convocatòria per al Mundial de la categoria després de guanyar l'Estatal. Díaz espera participar a la cita mundialista de l'octubre.

Ángela Díaz

És una convocatòria molt destacada anar a un Mundial d'aquesta categoria.

11 jugadores van participar al Campionat d'Espanya que es va disputar a Múrcia divendres de la setmana passada.