AVARIA DE RĀDIO No hi ha emissiķ al 91.5 FM a causa d'una avaria tčcnica. Podeu seguir la programaciķ a través del web, app i Alexa.

El Club Esportiu Valldoreix reuneix el millor pādel catalā amb el Super Gran Slam


  • Comparteix:

Els millors jugadors i jugadores de pādel catalans disputaran entre dilluns i diumenge de la setmana vinent el Super Grand Slam, māxima categoria catalana, a les instalˇlacions del Club Esportiu Valldoreix. El torneig repartirā 4.500 euros en premis a la primera categoria tant masculina com femenina.

El Club Esportiu Valldoreix organitza per primera vegada un Super Grand Slam. La federaciķ catalana de pādel espera reunir unes 200 parelles i les inscripcions es tanquen divendres a Fcpadel.cat. El cost de participaciķ de cada jugador és de 25 euros amb la disputa mínima de dos partits. Les categories aniran des de primera divisiķ fins a quarta tant masculina com femenina.

El gerent de la federaciķ catalana de pādel, Xavier Casadesús, destaca la bona tasca organitzativa del club valldoreixenc.

Xavier Casadesús

L'organitzaciķ del torneig és una de les millors de Catalunya.


Les finals es disputaran diumenge de la setmana vinent. La femenina serā a les deu del matí i la masculina, a les dotze. La presentaciķ de la competiciķ s'ha fet aquest dimarts al club valldoreixenc amb la presčncia del regidor d'Esports, Eloi Rovira, i del president del club, Joan Carles Pradell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opiniķ expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o ilˇlegal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancelˇlar el dret de publicaciķ als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.