El jśnior de la UE Sant Cugat vol certificar la permančncia matemątica a Preferent

La plantilla del jśnior 1 de la UESC / Font: UESC

Altres

Publicat el 27/mar/16 per Dani Aguilą

El jśnior 1 de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) espera certificar la permančncia directa a Preferent en un tram final de temporada d'infart. Els santcugatencs es troben empatats a triomfs i derrotes al capdavant del grup B amb Platges de Mataró i Club Bąsquet l'Hospitalet B. El lķder de la competició al final de la fase regular serą el que mantingui la categoria de manera directa.

Després d'un canvi d'entrenador a mitja temporada, amb la marxa de Cesc Senpau al primer equip i l'arribada de Jordi Balaguer, la UESC lluita per mantenir la millor categoria de formació catalana, una Preferent en quč els de Sant Cugat es troben entre els millors conjunts del segon esglaó, la Preferent B. Tot plegat, amb tres jornades finals farcides d'emoció.

La UESC torna de Setmana Santa per veure's les cares amb el quart, el Lleida, que és lluny, a quatre partits. Una jornada clau tenint en compte que un quart d'hora abans de la disputa del matx dels de Balaguer, a tres quarts d'onze, els seus dos rivals directes per al lideratge s'enfrontaran entre sķ: Platges de Mataró i l'Hospitalet B.

Si els vermell-i-negres fan els deures i sumen el triomf davant l'equip lleidetą prendran marge sobre un dels dos conjunts, i repetiran com a locals a la següent jornada, on viuran un partit decisiu: la visita, precisament, de l'Hospitalet B al pav 1. Els vermell-i-negres acabaran la lliga a la pista de l'actual cuer, el Grup Barna A, amb un escenari que dependrą d'aquests enfrontaments directes.