El Junior fa créixer la família de SantCugatCreix en la segona foto de grup


  • Comparteix:

El Junior s'ha estrenat en la segona foto de família de l'associació SantCugatCreix, que ha dut a terme l'associació aquest diumenge a la plaça del Rei. L'entitat blau-i-negra s'ha sumat als tres membres fundadors, el Patí Hoquei Club Sant Cugat, el Club Rugby i el Club Voleibol, en una imatge que ha tingut de nou el Monestir com a testimoni. Durant l'acte, l'alcaldessa, Mercè Conesa, ha anunciat que l'Ajuntament presentarà candidatura per ser Ciutat Europea de l'Esport el 2017, una iniciativa proposada per SantCugatCreix.

Els clubs s'han citat a la plaça de la Vila i han recorregut plegats el trajecte fins la plaça del Rei. Aficionats, familiars, jugadors de la base i dels primers equips, entrenadors i directius s'han aplegat per fer tres fotografies. A la tercera, l'associació ha manifestat el rebuig a la violència amb una imatge donant l'esquena. A més, abans de l'inici de la foto s'ha fet un minut de silenci per les víctimes de l'atemptat de París.

Xavi Guix, president del Junior, ha ressaltat l'orgull de formar part de SantCugatCreix, amb el qual els uneix els valors i la vessant formativa. El president del Rugby Sant Cugat, Mauri Benito, ha aprofitat per recordar que el club que dirigeix provarà d'aconseguir la melè més gran del món en una iniciativa solidària per a la Marató de TV3 el proper 13 de desembre.

Tot plegat, en una jornada que ha comptat amb una àmplia representació del govern local, encapçalada per l'alcaldessa, Mercè Conesa, i el regidor d'Esports, Eloi Rovira.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.