Augusta Pàdel s'inaugura amb el millor partit de pàdel femení del món


  • Comparteix:

L'Augusta Pàdel s'inaugura oficialment dissabte / Font: Augusta Pàdel

L'Augusta Pàdel s'inaugura oficialment dissabte / Font: Augusta Pàdel

L'Augusta Pàdel s'inaugura oficialment aquest dissabte amb un partit d'exhibició entre les dues millors parelles del món, les germanes Sánchez Alayeto i Marta Marrero-Alejandra Salazar a les dotze del migdia. Un torneig amb 125 parelles entre dissabte i diumenge servirà per tancar la inauguració del nou club.

El matx entre la parella número 1 del món, les germanes Sánchez Alayeto, i la número 2, Marta Marrero-Alejandra Salazar, serà el moment més destacat de la inauguració de l'Augusta Pàdel. Aquest partit reviurà la final del Màsters de Dubai entre les dues parelles. L'entrada per veure el partit d'exhibició és gratuïta.

El director de l'Augusta Pàdel, Joan Muro, espera un gran ambient aquest cap de setmana i destaca l'alt nivell que es veurà en el partit d'exhibició.

Joan Muro

Estem molt contents per la resposta que ha tingut el torneig.


La inauguració també tindrà un torneig que reunirà 125 parelles dividides en categoria masculina i femenina, mixt i per a nens i nens de 8 a 14 anys.

L'escola de pàdel Marta Marrero està situda a les instal·lacions de l'Augusta Pàdel i aglutina 154 alumnes entre nens i adults. En la inauguració, també tindrà el seu protagonisme amb un clínic que es farà dissabte a les deu del matí.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.