El 17è Cros de Sant Cugat aposta per la seva vessant més solidària


  • Comparteix:

Instant de la presentació del Cros / Font: Localpress

Instant de la presentació del Cros / Font: Localpress

El 17è Cros de Sant Cugat, que es durà a terme el proper diumenge 8 de novembre al Parc de la Pollancreda, aposta per la seva vessant més solidària amb la col·laboració amb l'associació Sant Cugat amb el Poble Saharauí (SCAPS). L'edició d'enguany tindrà un preu de tres euros per a les categories populars, destinats a l'associació col·laboradora. L'organització preveu assolir una participació prop de 4.200 corredors.

Més enllà del preu de la competició, es podran fer donacions els dies previs al Cros a les oficines de l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), i durant l'esdeveniment hi haurà una carpa de SCAPS perquè qui ho vulgui tingui la possibilitat d'aportar la seva col·laboració.

Una altra de les novetats remarcables de l'edició d'enguany és que per primera vegada en 17 anys es durà a terme un entrenament previ a la cursa per a les categories compreses entre prebenjamí i juvenil, que té com a objectius fer un reconeixement dels circuits, les estratègies de la cursa i una explicació dels trets més importants del Cros. Cal una inscripció previa a través del portal web de l'OMET per poder participar-hi, i tindrà lloc el dissabte 31 d'octubre.

El regidor d'Esports, Eloi Rovira, descriu la nova iniciativa del preu de la inscripció en categories populars.

Eloi Rovira

Aquest any, per garantir una col·laboració econòmica real, la inscripció per als adults tindrà un preu de tres euros que anirà integrament a SCAPS.


L'organització espera augmentar les xifres de participació de l'edició anterior i preveuen prop de 4200 corredors, centrant-se sobretot en les categories cadet, juvenil i popular.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.