El 12è Torneig Internacional ITF Natació Sant Cugat aposta pels joves tennistes


  • Comparteix:

Presentació del 12è torneig internacional ITF al Club Tennis Natació Sant Cugat

Presentació del 12è torneig internacional ITF al Club Tennis Natació Sant Cugat

El 12è Torneig Internacional ITF del Club Tennis Natació Sant Cugat es consolida com una de les apostes de promoció per als joves tennistes europeus. La competició es disputarà entre el 5 i el 10 d'octubre al club santcugatenc, reunirà les categories individual i dobles masculí i sumarà punts per al rànquing de l'ATP. Els premis ascendeixen a 10.000 dòlars.

La fase prèvia es disputarà entre dissabte i diumenge vinent amb 64 tennistes que intentaran accedir a les vuit places que l'organització concedeix per a la fase final que començarà dilluns. Un total de 32 tennistes lluitaran a la fase final per endur-se el títol i sumar punts ATP. Alejandro González, Adrià Soriano, Sergi Puigdemasa, Arturo Smith i Juan Lizariturry són els santcugatencs que treballaran per arribar a la fase final.

El president del Club Tennis Natació Sant Cugat, Toni Lloret, destaca que el torneig és un benefici per al club i per la ciutat.

Toni Lloret

El torneig és una bona setmana per als socis perquè alguns participen en aquesta competició.


Gerard Granollers és el gran favorit al triomf final juntament amb Albert Alcaraz, David Vega, Victor Durasovic i Javi Martí. La final individual serà dissabte 10 d'octubre, a dos quarts de dotze del matí. El president de la Federació Catalana de Tennis, Joan Navarro, lloa la feina que fa el club santcugatenc en aquest torneig.

Joan Navarro

Cal felicitar el Natació Sant Cugat perquè fa molt bé les coses.


El regidor d'Esports, Eloi Rovira, el representant de la Federació Espanyola de Tennis, Josep de Gispert, i el soci del club santcugatenc i extennista Àlex Corretja també han assistit a la presentació del torneig. Corretja ha destacat que sense un torneig com aquest el tennis català i espanyol estaria mort.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.