El Junior signa l'adhesió a l'associació SantCugatCreix


  • Comparteix:

El Junior ja forma part de l'associació esportiva SantCugatCreix integrada pel Rugby Sant Cugat, el Patí Hoquei i el Volei Sant Cugat. La plataforma esportiva aglutina 2.800 esportistes, nombre que genera un volum de 9.000 familiars. El president del Junior, Xavi Guix, i el de SantCugatCreix, Albert Salarich, han destacat que les dues entitats treballen la transmissió de valors des de la vessant esportiva.

El Junior ha signat l'adhesió a l'associació esportiva SantCugatCreix per continuar sumant esportistes i famílies a aquest projecte. La plataforma continua així el creixement quantitatiu i qualitatiu.

La samarreta del Junior lluirà l'eslògan de SantCugatCreix i se suma a la del volei Sant Cugat, el Patí Hoquei i el Rugby Sant Cugat. El president de SantCugatCreix, Albert Salarich, destaca que l'arribada de més clubs a la plataforma permet difondre encara més el projecte de valors.

Albert Salarich

SantCugatCreix genera valor i marca, i vol integrar més clubs.


Una fotografia a la tardor amb els esportistes del Junior encara en un lloc per determinar serà el primer acte conjunt que faran els quatre clubs. El president del Junior, Xavi Guix, creu que els valors de SantCugatCreix i el seu club són els mateixos i per això s'han sumat a la plataforma.

Xavi Guix

SantCugatCreix té els mateixos valors que el Junior.


SantCugatCreix presentarà a final d'any un programa de patrocini que faciliti l'arribada d'espònsors a la plataforma.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.