Jairo Velasco i Gisela Riera triomfen al torneig internacional sènior de Valldoreix


  • Comparteix:

Imatge de la final entre Gisela Riera i Sonia Delgado de la categoria de majors de 35 anys

Imatge de la final entre Gisela Riera i Sonia Delgado de la categoria de majors de 35 anys

Els santcugatencs Jairo Velasco i Gisela Riera guanyen el torneig ITF sènior de les categories de més de 65 i 35 anys respectivament disputat a les instal·lacions del Club Esportiu Valldoreix. Un centenar de tennistes des de 35 fins a 70 anys han disputat una competició internacional que acull el club valldoreixenc per cinquè any consecutiu.

Jugadors i jugadores d'alt nivell han disputat durant aquesta setmana un dels torneijos més detacats a nivell internacional. Un total de 20 categories dividides en masculí, femení i mixt tant individual com dobles s'han pogut veure al Club Esportiu Valldoreix. Jairo Velasco ha aconseguit un doble campionat en dobles de més de 60 anys fent parella amb Gardetti i també s'ha imposat a la categoria de més de 65 anys individual.

L'altre triomf santcugatenc ha estat per Gisela Riera que ha derrotat una altra tennista local Sonia Delgado a la categoria de més de 35 anys. L'organitzadora del torneig, Pia Hanko, destaca que han superat la pluja d'aquesta setmana com a principal obstacle i es mostra satisfeta pel nivell de joc dels participants.

Pia Hanko

S'ha vist un alt nivell de tennis amb Hairo Velasco com a principal dominador.


El torneig seguirà l'any vinent i pot passar de la categoria 3 a 2 i això serviria perquè vinguessin jugadors i jugadores de més nivell.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.