La UESC de tennis taula guanya davant els Amics de Terrassa i opta a l'ascens


  • Comparteix:

La UESC de tennis taula s'ho jugarà tot en la última jornada

La UESC de tennis taula s'ho jugarà tot en la última jornada

El primer equip de la Unió Esportiva Sant Cugat (UESC) de tennis taula depèn d'ell mateix per disputar la fase d'ascens a Divisió d'Honor després de guanyar a la pista dels Amics de Terrassa (1-5) en la 21a jornada del grup 3 de Primera Nacional. Els santcugatencs han de guanyar a l'última jornada de lliga dissabte vinent davant el Nàstic de Tarragona per jugar la promoció d'ascens.

Els vermell-i-negres s'han venjat dels egarencs, que els havien guanyat a la primera volta, tornant-los l'1 a 5 que els van endosar a casa. La jornada ha estat propícia per als santcugatencs perquè el Ripollet, líder invicte, ha guanyat el Vic, segon classificat, i a l'espera de l'última jornada la UESC és segona empatada a punts amb el Vic i el Torelló.

Per classificar-se per a la promoció d'ascens a Divisió d'Honor, categoria de plata del tennis taula estatal, els santcugatencs en tindran prou amb complir els pronòstics i desfer-se del dèbil Nàstic de Tarragona, penúltim al grup 3 de Primera Nacional amb cinc triomfs en 21 jornades. A l'anada els de Sant Cugat es van imposar als tarragonins amb solvència (2-4).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.