Lerby, Custic, Turriziani i Mintegi, nous campions del Torneig Rafa Nadal de Valldoreix


  • Comparteix:

Christian Lerby en infantil masculí, Marta Custic en infantil femení, Alejandro Turriziani en aleví masculí i Anne Mintegi en aleví femení han estat els campions del torneig corresponent al Circuit Rafa Nadal de tennis, que s'ha disputat al CE Valldoreix. 560 jugadors han participat en aquesta competició, que aquest any celebra la segona edició.

El temps ha respectat aquest diumenge la disputa de les finals masculina i femenina de l'aturada valldoreixenca del Circuit Rafa Nadal. Després d'una setmana de competició, vuit jugadors han arribat al dia decisiu amb la possibilitat d'obtenir la victòria i el bitllet per disputar el màsters Rafa Nadal, que es disputarà al final de temporada a Mallorca.

Els més matiners han estat els alevins. En categoria femenina, Anne Mintegi s'ha imposat amb contundència a Clarine Lerby en dos sets (6-1 i 6-3). Lerby no ha pogut fer res davant la solidesa de la campiona, que ha estat la primera a celebrar el títol. En la final masculina, en canvi, Alejandro Turriziani s'ha imposat a Alejandro Correa en un disputat partit que s'ha decidit a l'últim set (6-4, 1-6 i 6-3).

En infantils, el campió masculí ha estat Christian Lerby, germà de la finalista de l'aleví femení. Lerby s'ha desfet en dues mànegues (6-4 i 6-4) de Pablo Carretero, que s'ha arribat a posar 1 a 3 al segon set. A la final femenina, Ares Teixidó ha començat amb força enduent-se el primer set, però Marta Custic ha reaccionat i l'ha escombrat de la pista al segon i al tercer (6-4, 6-1 i 6-1).

El director esportiu del Tennis Valldoreix, Roger Badia, destaca la importància del torneig que s'ha jugat a les seves instal·lacions per la qualitat dels participants.

Roger Badia

Un torneig com aquest ens situa a dalt de tot a nivell estatal com internacional. Jugadors de l'estranger han vingut a jugar el torneig i això és molt bo per a nosaltres.


El president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig, destaca que per segon any consecutiu es disputi aquest torneig a Valldoreix i fa que l'EMD estigui en el mapa de l'esport.

Josep Puig

Per Valldoreix és un honor que se celebri per segon cop consecutiu aquest torneig i així posem Valldoreix en el mapa de l'esport.



Les finals han comptat amb una nutrida representació institucional amb el regidor d'Esports, Xavier Tizón, el president de l'EMD de Valldoreix, Josep Puig i l'alcaldessa, Mercè Conesa.





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.