El 2n Congrés de Gestió de Centres Esportius es farà al CAR Sant Cugat


  • Comparteix:

Imatge de la sala d'actes del CAR

Imatge de la sala d'actes del CAR

El CAR Sant Cugat acollirà el 26 i 27 de maig el 2n Congrés de Gestió de Centres Esportius, organitzat per Wuics. El programa consistirà en deu conferències i una taula rodona on s'abordaran temes com la captació a través de les xarxes socials, el creixement dels 'low cost', anàlisi del sector el 2014 i el model de franquícies entre altres.

Entre els convidats hi haurà Rod Hill de CEO de Anytime Fitness, Maria Rosa Cruells, directora del Club Junior FC, Néstor Serra, director internacional de Mètode Hipopresiu, Idoya Serra, gerent del Real Club de Tenis de Barcelona i Pep Marí, piscòleg esportiu del CAR de Sant Cugat entre altres.

Les inscripcions es poden fer per a un sol dia o per als dos a Wuics.com. El preu per a la primera jornada és de 90 euros, i de 50 per al 27. L'assistència al congrés sencer costa 130 euros.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.