Tizón: 'Les entitats esportives podran utilitzar les instal·lacions del CAR a principis del 2012'


Temes relacionats

Tibau: 'Estem treballant perquè clubs de Sant Cugat utilitzin el CAR' ( 5/oct/11)

L'Ajuntament i el CAR apropen postures per a la cessió d'espais a les entitats locals (27/set/11)


  • Comparteix:

Imatge del CAR

Imatge del CAR

El regidor d'Esports, Xavier Tizón, apunta que el conveni de col·laboració entre el Centre d'Alt Rendiment (CAR) i l'Ajuntament de Sant Cugat es començarà a aplicar a principis del 2012 . Tizón aposta per un text sense espai a la interpretació.

El conveni entre el CAR i l'Ajuntament de Sant Cugat ja és més a prop. El regidor d'Esports, Xavier Tizón, creu que estarà a punt per l'inici de l'any vinent. En declaracions a Cugat.cat, Tizón aposta per a un text que satisfaci totes dues parts parts. És per aquesta raó que els tràmits estan tenint una llarga durada. El regidor vol polir el text per tal que sigui el més tancat possible i no doni peu a interpretacions.

Xavier Tizón

El conveni ha de permetre a les entitats disposar del CAR de manera més fluïda.



El gran nombre de tràmits burocràtics s'inicien amb el primer esborrany del conveni per part dels serveis jurídics del CAR entregat a l'Ajuntament. Més tard, el mateix organisme del consistori el retornava al centre esportiu amb tres esmenes. Ara el CAR ha de polir el text i tornar-lo a enviar al consitori. D'aquesta manera, la institució i el centre podran donar la seva aprovació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.