Aquest divendres el 'Sant Cugat a fons - Matins en Xarxa' ha mostrat la cara més cervesera de la ciutat. Per parlar del fenomen de les cerveses artesanes, han passat pel programa el responsable del Restaurant Matilda, Àlex Ros; els responsables de la cervesa Krut, de Valldoreix, Benjapon Kruthanooch i David Rius; i el responsable de Festart Cervesa i de la cervesa Traginer. I des del Compenhagen Beer Celebration ha participat de la conversa un dels creadors de la cervesa Sanglari, de La Floresta, Martí Cortijos.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.