ESCOLTA-HO
El concepte de menjar ràpid no és nou, sinó que ha existit al llarg de la història. Des de l'antiga Roma fins a l'actualitat, sempre hi ha hagut opcions de menjar preparat de forma ràpida i senzilla.
Garcia ha explicat que el boom del fast food modern es va originar després de la Segona Guerra Mundial als Estats Units, coincidint amb canvis socials com la incorporació de la dona al mercat laboral i la necessitat de menjar fora de casa.
Segons l'experta, no tot el menjar ràpid és perjudicial per a la salut. "No podem posar a tots els menjars ràpids en la mateixa categoria", ha afirmat i ha proposat algunes alternatives saludables.
Opcions saludables de menjar ràpid:
La nutricionista ha recordat que és possible trobar opcions saludables de menjar ràpid, tant en establiments com en el que ens podem cuinar a casa, que s'adaptin al ritme de vida actual sense comprometre la salut ni la qualitat nutricional dels aliments.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.