Collserola Pagesa aplega des de 2018 disset pagesos i masies de la serra. Entre les seves activitats destaca la gestió del territori, el conreu de productes de proximitat i procurar per la biodiversitat. Nacho Ballesta, director de l'agència de comunicació The Foodtellers, conversa en el magazín 'Faves comptades' amb Paul Domènech, de la Masia Can Domènech sobre consum honest i responsable, de productes quilòmetre zero i de la necessitat d'especialitzar-se i produir un producte únic. De Collserola aplega en només un clic els productes i els productors que treballen en aquest projecte.
ESCOLTA-HO
Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.