La sorprenent col·laboració entre Rosalía i Carolina Durante, a la tertúlia del cor del 'Faves comptades'

La banda madrilenya ha comptat amb la catalana a la cançó 'Normal'


  • Comparteix:

Kuka Fernández i Eva Garrido repassen cada setmana l'actualitat del cor / Foto Cugat Mèdia

Kuka Fernández i Eva Garrido repassen cada setmana l'actualitat del cor / Foto Cugat Mèdia

Rosalia apareix de manera sorprenent a 'Elige tu propia aventura', el tercer treball de Carolina Durante. Ho ha fet amb la cançó 'Normal', dedicada a totes aquelles persones que no acaben de la millor manera amb les exparelles. El vincle entre la de Sant Esteve Sesrovires i els madrilenys és més estret del que sembla, perquè el vocalista de Carolina Durante, Diego Ibáñez, és l'actual parella de la germana de Rosalia. Així doncs, la cosa queda a casa. Com cada setmana, Eva Garrido i Kuka Fernández han comentat aquest i altres temes de la crònica social a la tertúlia del cor del 'Faves comptades'.

ESCOLTA-HO

La setmana per alguns famosos, però, no ha sigut fàcil. És el cas de l'humorista Paz Padilla, qui ha hagut d'acomiadar-se del seu germà Luis, qui va morir diumenge, de sobte, a l'edat de 57 anys. Qui també ha patit una pèrdua ha sigut el cantant i presentador Bertín Osborne, la del seu pare amb 96 anys, divendres passat.

De la solteria de Laura Matamoros a la patacada de Mario Vaquerizo

La filla del col·laborador de televisió Kiko Matamoros ja ha fet saber a través de les xarxes socials que ja no està amb l'empresari madrileny Antonio Revilla. La influencer ho feia amb una publicació i amb la música del nou èxit de Shakira, 'Soltera'. Tota una declaració d'intencions.

El líder del grup Nancys Rubias i marit de la cantant Alaska deixava el públic del festival Horteralia amb l'ai al cor després de caure de l'escenari des d'una plataforma giratòria. El cantant ha patit diverses lesions que l'obliguen a fer molt repòs, però amb el seu particular sentit de l'humor va insinuar davant els mitjans de comunicació que si no s'havia fet més mal va ser gràcies al seu cabell cardat.

Més protagonistes de la setmana

La filla de la cantant folclòrica Isabel Pantoja, coneguda popularment com a Isa P, s'asseia divendres passat en un plató de televisió per parlar del menyspreu que sempre ha sentit per part de la seva família des que la van adoptar. Un altre protagonista de les portades de les revistes aquesta setmana ha sigut el casament del fill de Bárbara Rey, Ángel Cristo Jr. Enmig de la polèmica dels àudios i fotografies que vinculaven la seva mare amb el rei emèrit Joan Carles I.

I sense deixar de parlar de la família reial, aquest dimecres la revista 'Lecturas' publicava en exclusiva que la Infanta Cristina ha recomprat el pis en el qual va viure amb Iñaki Urdangarin i els seus fills, abans de comprar-se el palauet de Pedralbes.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.