Els 'imperis' de Rafa Nadal i Mónica Naranjo a banda de les seves carreres, a la tertúlia del cor

Eva Garrido ha repassat l'actualitat de la crònica social de la setmana al 'Faves comptades'

Eva Garrido, l'experta de la crònica rosa i social del 'Faves comptades', a l'estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Podcast

Publicat diumenge per Redacció

El tenista Rafa Nadal ha anunciat aquest dijous que es retira. A través de les seves xarxes socials, el manacorí ha compartit un emotiu vídeo en el qual explicava que ho deixaria després del torneig de la Copa Davis. Fora de les pistes, l'esportista ha anat llaurant des de fa gairebé una dècada un imperi immobiliari i empresarial que inclou promocions de pisos de luxe, una acadèmia de tenis, restaurants i una productora audiovisual, entre d'altres. Però no només d'aquest imperi n'ha parlat l'Eva Garrido aquest divendres a la Tertúlia del cor del 'Faves comptades', perquè aquesta setmana la revista 'Lecturas' publicava en exclusiva que l'empordanesa Mónica Naranjo està invertint en un negoci immobiliari al costat de la seva parella, el coach català Lain García.

Escolta-ho

La influencer barcelonina Marta Riumbau, qui està a punt de donar a llum, també ha estat protagonista de la tertúlia per la possible reconciliació amb la seva exparella Diego Matamoros. Les portades de les revistes d'aquest dimecres han continuat donant protagonisme a l'escàndol entre Bárbara Rey i Joan Carles I, però ara posant el focus en el paper discret de la reina Sofia.

Per acabar, aquesta setmana Kuka Fernández ha fet treball de camp i se n'ha anat al Festival de Cinema de Sitges al costat del crític de cinema David Valero de @cinecertificado.

Pots escoltar el magazín 'Faves comptades' de dilluns a divendres de 10 h a 12 h al 91.5 FM i a cugat.cat/directe