La 7a marxa solidària 'Pas per Tu' torna a Sant Cugat el 5 d'octubre

El Taller Jeroni de Moragas torna a Ràdio Sant Cugat, ara al magazín 'Faves Comptades'


  • Comparteix:

Joan Mestre, Adriana Cambra, Lalo Salazar, Xavi López, Xavi Gassó i David Bague a l'estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

Joan Mestre, Adriana Cambra, Lalo Salazar, Xavi López, Xavi Gassó i David Bague a l'estudi Ramon Barnils de Ràdio Sant Cugat / Foto: Cugat Mèdia

La 7a Marxa solidària 'Pas per Tu' torna a Sant Cugat el 5 d'octubre amb l'objectiu de recollir fons per a persones amb trastorn del desenvolupament intel·lectual, trastorn mental i de l'espectre autista. Els usuaris del Taller Jeroni de Moragas han explicat al magazín 'Faves comptades' tots els detalls de la iniciativa, que començarà a les 10 h al parc de Ramon Barnils.

ESCOLTA-HO

La caminada, organitzada per la Fundació Privada Jeroni de Moragas, tindrà un recorregut circular de set quilòmetres amb un punt d'avituallament al Pi d'en Xandri i inclou 1.000 metres de recorregut adaptat.

L'espai també ha servit per fer un repàs dels Jocs Paralímpics de París i fer recomanacions culturals. Els usuaris del Taller Jeroni de Moragas han proposat el concert de Miki Núñez al Teatre-Auditori del pròxim 3 d'octubre i en plana audiovisual han recomanat la nova pel·lícula de Tim Burton, 'Bitelchús Bitelchús'.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.