La gelateria italiana Badiani ha fet un any a Sant Cugat. Florence Manesci, representant a la península Ibèrica, ha fet balanç d'aquest primer any a la ciutat i afirma amb satisfacció que 'Sant Cugat ens estima i ens ha reconegut com un producte de qualitat'. Manesci ha explicat al 'Connectats' els secrets d'elaboració d'un autèntic gelat italià i la creació de nous sabors d'una de les firmes més antigues d'Europa. Badiani va arribar fa dos anys a Catalunya i té un pla d'expansió que pretén arribar a Andorra, Portugal, les Illes Balears i les Illes Canàries. La seva seu principal és a Florència, on va néixer el 1932.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.