En el primer capítol del nou programa de Ràdio Sant Cugat, 'Plats del món', s'explica que és i com es fa el 'paska', un pa ucrainès que ens recomana en Mykola. El Gleb, per la seva banda, explica com es fan els 'pelmeni' russos. El Vlad va venir des de Biolorrussia fa set mesos i afirma que els 'draniki' són el seu plat preferit. En aquest programa també es descobreixen els 'dumplings' xinesos de la mà d'en Sam. Viatjarem fins a Ucraïna amb la recepta del 'borsch', que ens detalla el Misha. I finalment, el Viktor, que fa un any i sis mesos que va venir de Rússia, ens explica un plat típic del seu país: els 'blini'.
ESCOLTA-HO
El curs 2023-2024 l'aula d'acollida de La Farga Sant Cugat té 34 alumnes nouvinguts procedents de 18 països diferents i que fa menys de 24 mesos que resideixen a Catalunya. A 'Plats del món' no parlem de diferències, parlem de les coses interculturals que ens uneixen: el menjar i la música del món!
'Plats del món' és una col·laboració de l'aula d'acollida de La Farga i Cugat Mèdia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.