Les Lectures a la Fresca, al 'Molta Comèdia'

Dolors Vilarasau, Ignasi Roda i Pere Codó visiten el programa per explicar la 20a edició d'aquesta tradició del mes de juliol


  • Comparteix:

Ignasi Roda, Eduard Jener, Dolors Vilarasau i Pere Codó al programa / Foto: Cugat Mèdia

Ignasi Roda, Eduard Jener, Dolors Vilarasau i Pere Codó al programa / Foto: Cugat Mèdia

Dolors Vilarasau, presidenta d'Amics de Pedra i Sang visita el programa per parlar de la 20a edició de Lectures a la Fresca, el teatre que, des de l'any 2005, omple les places de Sant Cugat del Vallès amb un format especial. Mantenint la lectura de les obres, ha anat evolucionant fins a arribar a una forma especial on hi ha vestuari, llums i estètica que reafirma la seva vocació per portar els millors textos de clàssics com Shakespeare, Molière o Àngel Guimerà, històrics com Josep Maria de Sagarra, Vàclav Havel o Mercè Rodoreda i contemporanis nostrats com Víctor Alexandre, Rogeli Pedró i Josep Maria Jaumà, amb un resultat òptim de resposta per part del públic.

ESCOLTA-HO

En aquesta edició commemorativa es recorda el centenari de la mort d'Angel Guimerà amb la seva obra 'La filla del mar' als Jardins del Monestir-Espai dels castanyers el dijous 4 de juliol a les 22 h, dirigida per Dolors Vilarasau. 'Estat d'alerta', amb text i direcció d'Ignasi Roda -que també ens acompanya a l'estudi-, un recordatori del seu pare Frederic Roda, un dels fundadors de la Universitat Internacional de la Pau (Unipau) que va començar fa 40 anys, i que es representarà el dijous 11 de juliol a les 22 h a la plaça de l'Om. I, finalment, la reposició de 'Nevares', text i música d'Ignasi Roda a partir d'un conte de Pere Calders, que dirigeix també Dolors Vilarasau a l'Amfiteatre dels Jardins del Vallès, el dijous dia 18 a les 22 h, amb un repartiment de 17 actors i actrius i cor, entre els quals Pere Codó que també ens comenta el seu personatge al programa.

En la seva homilia, Eduard Jener comenta el nou cicle de música al Claustre amb tres concerts programats, amb un recordatori al què va començar sent el Festival de Cambra i els canvis que s'han produït des de l'any 2004.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.