La Unió Santcugatenca visita el 'Molta Comèdia'

En el programa també s'ha abordat la celebració del Dia Internacional de la Música


  • Comparteix:

Gemma Navarra, Andrés Ferrando, David Pujol, Eduard Jener, Ferran de Juan i Mercè Serradell. / Foto: Cugat Mèdia

Gemma Navarra, Andrés Ferrando, David Pujol, Eduard Jener, Ferran de Juan i Mercè Serradell. / Foto: Cugat Mèdia

El president de La Unió Santcugatenca, David Pujol visita el programa acompanyat del secretari i vicepresident, Ferran de Juan i de la vocal de la Junta i membre del grup de teatre Fila Zero, Mercè Serradell per parlar de la situació actual de l'entitat. En el programa, fan un repàs de l'evolució de tot el procés legal des de l'any 2013 quan es va signar el consorci amb l'Ajuntament. Tanmateix, des de fa quatre anys ha estat qüestionat com inviable sense que s'hagi gestionat un nou consorci després de diverses reunions i reclamacions de l'entitat que, fins al moment, no han tingut resposta oficial i definitiva.

ESCOLTA-HO

Aquesta situació ha portat la Unió a presentar aquest dimarts passat un 'Manifest conjunt per un nou teatre La Unió transformador, sostenible, accessible i inclusiu' que ha estat recolzat, fins al moment, per més de 30 entitats de la ciutat i del país, com la Federació d'Ateneus de Catalunya, i per més de 300 adhesions personals. Entre altres coses es demana que 'el nou teatre, inclosa la Sala Clavé, esdevingui un espai cultural de proximitat, comunitari i accessible per a la ciutadania i el teixit cultural i associatiu santcugatenc' i que 'es blindi un model de participació ciutadana per a la programació del nou teatre, mitjançant una comissió artística plural i oberta.'

També participen en el programa la directora de Fusió, escola de música i dansa (escola que ha estat premiada amb un premi Sant Cugat en la categoria col·lectiva de l'any 2022 pel seu 50è aniversari) Gemma Navarra i el codirector de l'escola de música Nota de pas Andrés Ferrando. A més ambdós són membres de la Taula de Música del Consell de Cultura i membres de l'equip que ha programat 40 concerts de tota mena de música en 7 escenaris de la ciutat per celebrar el Dia Internacional de la Música que se celebra el 21 de juny. Aquí s'ha avançat un dia per no coincidir amb el divendres de final de curs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.