El grup local Pasquines s'acomiada dels escenaris aquest dissabte

Les santcugatenques faran el seu últim concert al Siglo, en un acte que han batejat com la Paskifest


  • Comparteix:

El grup local Pasquines a la sala Siglo del Mercantic / Foto: Laia Borràs

El grup local Pasquines a la sala Siglo del Mercantic / Foto: Laia Borràs

El grup de música local Pasquines s'acomiada aquest dissabte dels escenaris amb la Paskifest, una festa de comiat carregada de sorpreses. La trobada, que començarà a les 21 h a la Sala El Siglo Mercantic, s'allargarà fins a les 3 h i comptarà amb les col·laboracions sorpresa de diversos grups santcugatencs i amb la participació de tres PDs per tancar la festa.

ESCOLTA-HO

Dues de les sis components del grup, Berta Vidal i Clàudia Pla-Narbona, en una entrevista a Cugat Mèdia, han explicat que, tot i que no saben si tornaran a tocar juntes, "de moment farem un punt i apart". "Fa vuit anys que estem en aquest projecte que no té una trajectòria clara i, per això, hem decidit fer una pausa", comenten.

Pasquines va començar fa vuit anys "com un projecte d'empoderament", segons expliquen elles mateixes. En aquest temps, han musicat poemes, han versionat cançons tradicionals i han creat temes propis, alguns dels quals es poden escoltar al seu disc 'Sol i Serena'.

"Pasquines l'hem sostingut perquè som molt amigues i aixo és el que hem prioritzat sempre", reconeixen.

MÉS INFORMACIÓ SOBRE LA PASKIFEST


Berta Vidal

Pasquines també ha estat un projecte d'empoderament, de poder compartir la música i fer-ho dalt dels escenaris, nodrint-nos de referents que ja existeixen, i també sent nosaltres referents per a noves generacions



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.