El 10è Cicle de Concerts a Can Monmany, al 'Molta Comèdia'

El president de l'EMD de Valldoreix, Juanjo Cortés, acompanyat dels responsables del cicle de concerts, han visitat Cugat Mèdia


  • Comparteix:

Kel Rejat, Susana Casta, Juanjo Cortés, Eduard Jener, Clara Cardones i Albert Santiago / Foto: Cugat Mèdia

Kel Rejat, Susana Casta, Juanjo Cortés, Eduard Jener, Clara Cardones i Albert Santiago / Foto: Cugat Mèdia

Juanjo Cortés, president de l'Entitat Municipal Descentralitzada de Valldoreix, visita el programa acompanyat de Susana Casta, vocal de Cultura de l'EMD; Kel Rejat, president de la Coral L'Harmonia; Albert Santiago, director del cor jove de l'Harmonia, Músic'Al Cor, i Clara Cardoner, membre del mateix cor. Ho han fet per comentar l'inici del X Cicle de Concerts a l'aire lliure a la masia de Can Monmany.

ESCOLTA-HO

Concerts que es celebraran el dissabte dia 8 a les 21.45h amb Music’Al Cor amb un repertori de cançons de diferents tipus i orígens celebrant el 15è aniversari de la seva fundació. Seguirà el dissabte 15 amb el Duo Elea, format per Toni Campos, clarinet i Anna Cambra, guitarra amb música de Piazzola, Álbeniz, Máximo Diego Pujol i Maurice Ravel, i acabaran el dissabte 22 amb la cautautora Gemma Humet que presenta el seu nou disc 'Miralls'.

Després dels comentaris esmentats, l'entrevista enceta la situació de les arts escèniques a Valldoreix i Juanjo Cortés expressa la voluntat de l'actual govern de l’EMD per seguir fomentat el teatre a la Nau de Cultura i els concerts a diferents espais de Valldoreix sense deixar al marge el projecte d'un nou equipament amb un Centre cívic polivalent, espai social per a la gent gran, espai social per a joves, escola de música, hostal d'entitats i aules per a tallers, una biblioteca de 1.000 metres quadrats i, singularment, un espai escènic i musical per substituir l'actual Nau de Cultura de 1.020 metres quadrats amb tots els elements tècnics, acústics imprescindibles i una capacitat per a 200 persones.

En la seva homilia Eduard Jener parla dels festivals d'estiu, 89 n'hi ha a tota Catalunya de maig a setembre, i la necessitat de tornar que al claustre del monestir es recuperi el festival d'estiu de música de cambra afegint teatre i òpera de petit format com ja s'havia fet anys enrere.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.