L'Observatori Sociològic, a la tertúlia política de Cugat Mèdia

Les formacions sostenen que l'Observatori és una eina últil per als governs però el gruix de l'oposició discrepa del plantejament


  • Comparteix:

Han participat a la tertúlia política Jordi Puigneró (Junts), Gemma Aristoy (ERC), Margarita Vila (PSC), Marco Simarro (CUP), Marcos Rodríguez (Vox) i Ramon Gutiérrez (ECP).

Han participat a la tertúlia política Jordi Puigneró (Junts), Gemma Aristoy (ERC), Margarita Vila (PSC), Marco Simarro (CUP), Marcos Rodríguez (Vox) i Ramon Gutiérrez (ECP).

La tertúlia política 'El Gall del Monestir' de Cugat Mèdia ha debatut la darrera enquesta de l'Observatori Sociològic que ha presentat l'Ajuntament i tal com havia avançat el govern, s'ha fet amb un nou model més orientat a qüestions d'actualitat. Les 46 preguntes que componen l'observatori local, un 60% corresponen a temes com l'immigració, el canvi climàtic, la seguretat i el català, la resta, com és habitual, interpel·len la ciutadania sobre el coneixement de l'institució, la satisfacció de viure al municipi o la percepció de l'estat de la ciutat. A la tertúlia hi han participat els diferents representants de les formacions polítiques al ple: Jordi Puigneró de Junts, Gemma Aristoy d'ERC, Margarita Vila del PSC, Marco Simarro de la CUP, Marcos Rodríguez de Vox i Ramon Gutiérrez d'En Comú - Podem. El PP ha excusat l'absència del seu representant.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.