Les Impuxibles i Maria Farriol, al 'Molta Comèdia'

Eduard Jener entrevista Maria Velasco, autora del text de 'Harakiri', de la companyia de les germanes Clara i Ariadna Peya


  • Comparteix:

La directora del Teatre-Auditori, Marial Farriol, i Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

La directora del Teatre-Auditori, Marial Farriol, i Eduard Jener / Foto: Cugat Mèdia

La directora provisional de l'OAMCCSC (Organisme Autònom Municipal Centre Cultural Sant Cugat), Maria Farriol, visita el programa per parlar de l'actual situació del Centre Cultural i, singularment, del Teatre-Auditori que està sense direcció oficial a l'espera d'una nova convocatòria pública. Abans, però, entrevistem Maria Velasco, autora del text de 'Harakiri', espectacle de Les Impuxibles, la companyia de les germanes Clara i Ariadna Peya, que combina música, moviment, circ i text i posa el focus en tot el que envolta el suïcidi. 'Harakiri' es representa al Teatre-Auditori aquest divendres.

ESCOLTA-HO

Farriol ha exposat les seves prioritats per la temporada 2024/2025, que tenen com eix bàsic la consolidació del públic jove i la continuïtat en la programació eclèctica, variada i de qualitat que recuperi el nivell d'ocupació de la temporada 2018/2019 que va ser del 85%, l'índex més alt de tota la història del Teatre-Auditori que de moment, després de la baixada arran de la pandèmia declarada l'any 2020, ja arribarà segons totes les perspectives al 82% al final d'aquesta temporada.

Preguntada sobre l'afectació de la situació econòmica de deute acumulat del consistori en el pressupost del TA, confirma que amb l'augment de costos, les aportacions de l'ajuntament a l'Organisme afecten els ingressos que exigiran un replantejament de menys espectacles o una selecció més acurada en aquest sentit. Precisament, i responent a una pregunta, manifesta la decisió d'exercir una acció més constant en la recerca de col·laboradors regulars entre les empreses que formen el teixit industrial de la ciutat.

Finalment, preguntada sobre la possible conversió del teatre de La Unió com la 'sala B' del Teatre-Auditori, assegura que és una opció que ella no pot determinar actualment, però que li sembla l'opció més adequada tenint en compte les característiques que tindrà la sala escènica.

En la seva homilia Eduard Jener parla dels premis de La Crítica atorgats el passat dilluns i de l'èxit de Cap Butaca Buida celebrat el dissabte dia 16.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.