Un sistema per detectar ràpidament les resistències bacterianes, al pòdcast 'El Pou'

El projecte ResisChip de la UAB té com a objectiu desenvolupar una nova tecnologia per a la detecció ràpida i precisa, i a un cost assequible


  • Comparteix:

El Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia de la Universitat Autònoma ha posat en marxa el projecte ResisChip, que té com a objectiu desenvolupar una nova tecnologia per a la detecció ràpida i precisa de les resistències bacterianes a un cost assequible. Els antibiòtics han tingut un impacte enorme en la salut i la societat, però l'ús indegut i excessiu ha portat a un augment continu de bacteris resistents als antibiòtics. El projecte ha rebut una ajuda del Barcelona Deep Tech Node per potenciar la innovació i apropar la seva tecnologia al mercat. En parlem amb el seu líder, l'investigador Albert Quintana del Departament de Biologia Cel·lular, Fisiologia i Immunologia, i de l'Institut de Neurociències (INc-UAB).

ESCOLTA-HO


RECUPERA TOTS ELS PÒDCASTS DE CIÈNCIA 'EL POU'



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.