L'obra de teatre 'El cine', al 'Molta comèdia'

La directora Marialia Samper i l'actor Ton Vieira visiten el programa d'Eduard Jener


  • Comparteix:

Sara Diego, David Marcé i Ton Vieira a 'El cine' d'Annie Baker / Foto: Cugat Mèdia

Sara Diego, David Marcé i Ton Vieira a 'El cine' d'Annie Baker / Foto: Cugat Mèdia

La directora de teatre Marialia Samper ha visitat el 'Molta Comèdia' per presentar la darrera obra que dirigeix. 'El cine', d'Annie Baker -premiada amb l'Obie de dramatúrgia del 2013 i el Pulitzer de teatre de l'any 2014-, arriba aquest divendres a les 20 h al Teatre Auditori sota la direcció de Samper qui ha desgranat al programa el contingut i la gènesi de la producció del Teatre Lliure. A més, un dels actors de l'obra, Ton Vieira, que fa d'Avery, ha explicat el seu rol a 'El cine'.

ESCOLTA-HO

En la seva homilia Eduard Jener parla de les últimes dades comunicades per ADETCA sobre el rècord de vendes dels teatres de Barcelona que supera els dels millors anys. També Jener fa un estudi de les lletres de cançons noves en català de grups com Figa Flawas o Triquell exposant la barreja que es produeix entre la nostra llengua, el castellà i l'anglès a part del contingut. En el cas de Triquell, que aparentment per la rítmica poden semblar intranscendents i, en canvi, són prou elaborades social i filosòficament.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.