Torna 'L'Anell al dit' a Ràdio Sant Cugat

Primer episodi de la temporada del pòdcast del Servei Local de Català de Sant Cugat del Vallès


  • Comparteix:

L'equip del primer capítol de la temporada de 'L'anell al dit'/Foto: Cugat Mèdia

L'equip del primer capítol de la temporada de 'L'anell al dit'/Foto: Cugat Mèdia

Amb la tardor tot torna: l'escola, els estampats de pota de gall, les col·leccions per fascicles... i 'L'anell al dit'. Tot i que enguany ens arriba amb novetats, i és que si bé respecte de l'any passat hem mantingut bona part de les seccions, com 'L'hora del lector', 'Sentim-la' o el 'Posa't a prova', la redacció i la locució ara van a càrrec dels alumnes del Servei Local de Català de Sant Cugat.

ESCOLTA-HO

Concretament, per a aquesta primera entrega del pòdcast hem comptat amb la participació d'estudiants del curs de Suficiència 1. Així, la Martha (Figueroa), la Sílvia (Ballester), la Desirée (Yoo), la Mila (Petrova), la Pilar (Ojados), la Carme (Ariza), la Sole (Fernández), l'Iris (González), la Corina (Tesler) l'Alicia (Crescitelli), la Isabel (Amigó) i el Jorge (Morata) s'han estrenat davant dels micròfons i ens han posat a prova amb dos verbs; ens han aportat curiositats sobre la llengua, ens han fet una recomanació literària, ens han ajudat a no equivocar-nos, han fet una entrevista i hi han posat ritme amb una cançoneta. Esperem que us provi com l'anell al dit.

Consulta tots els capítols a www.cugat.cat i a Spotify.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.