Marta Nadal, protagonista del 'Molta comèdia'

Eduard Jener s'endinsa en el Festival Nacional de Poesia


  • Comparteix:

Eduard Jener i Marta Nadal, al 'Molta Comèdia' d'aquesta setmana / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener i Marta Nadal, al 'Molta Comèdia' d'aquesta setmana / Foto: Cugat Mèdia

La filòloga, escriptora i crítica literària Marta Nadal ens visita per parlar de 'Les poetes baules', espectacle de poesia basat en el seu llibre 'Baules. Vint-i-una escriptores i la seva literatura' publicat l'any 2021 on recull entrevistes que van des d'Anna Murià a Irene Solà passant per Carme Serrallonga, Maria Aurèlia Campmany, Montserrat Abelló, Teresa Pàmies, Marta Pessarrodona, Montserrat Roig, Maria Antònia Oliver, Carme Riera, Maria Barbal, Maria Mercè Marçal, Cèlia Sánchez, Mercè Ibarz, Maria Mercè Roca, Dolors Miquel, Bel Granya, Eva Piquer, Núria Cadenes, Sònia Moll i Àngels Gregori.

ESCOLTA-HO

D'aquesta experiència sorgeix l'espectacle que dins de la programació del 23è Festival Nacional de Poesia es presenta el dia 25 a la Casa de Cultura amb l'actuació de l'actriu Anna Güell que també participa en el programa telefònicament.

També via telefònica entrevista la ballarina i coreògrafa Maria Rovira creadora del espectacle de dansa i música basat en 'Carmina Burana' de Carl Orff amb la Crea Dance Company, amb la seva direcció i coreografia, que es presenta al Teatre-Auditori el dissabte dia 28 amb 16 ballarins, l'Orquestra Simfònica del Vallès dirigida per Xavier Puig, solistes i cors entre ells el Cor Aglepta de Sant Cugat.

En la seva homilia 'Sant Cugat poètic i patètic' Eduard Jener es lamenta que en una ciutat com la nostra i amb un espectacle potent com 'Tot el que puguem dir', dedicat a Miquel Martí i Pol, acte inaugural i gratuït del Festival Nacional el teatre no estigues ple.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.