El 'Molta comèdia' fa la prèvia del festival Petits Camaleons

Eduard Janer conversa amb Albert Puig, director del festival


  • Comparteix:

Eduard Jener i Albert Puig als estudis de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

Eduard Jener i Albert Puig als estudis de Cugat Mèdia / Foto: Cugat Mèdia

El periodista, radiofonista de Catalunya Ràdio, director i promotor del Festival Petits Camaleons Albert Puig és el protagonista de 'Molta comèdia' d'aquesta setmana amb motiu de la celebració del festival Petits Camaleons, a partir d'aquest divendres i fins diumenge. Enguany, arriba amb les entrades exhaurides pel concert de divendres de Joan Dausà dedicat als pares i mares, i que repetirà en el format infantil dissabte al matí. El Petits Camaleons arriba amb una llista de protagonistes, cantants i grups destacats com Macaco, Suu, Lil Dami, Triquell, Doctors Prats, Gertrudis, Xiula, Balkan Paradise Orchestra i The Penguins. 18 cantants i grups també han exahurit entrades premium del Teatre-Auditori, tot i que encara en queden de bàsiques.

ESCOLTA-HO

L'èxit del festival es confirma any rere any amb una organització que contempla les necessitats dels infants. Es considera la durada de cada concert en 30 minuts, el volum del so, els espais per aparcar cotxets, les 'food-truck' i zones arbrades per fer un pícnic en l'interval del migdia. Un èxit que afegeix a concerts gratuïts el divendres a les 19 h a la plaça d'Octavià amb Pep López i la seva banda i a les 20 h a la plaça de Victòria dels Àngels amb Marta Rius.

En la conversa, Puig explica la gènesi del festival i algunes anècdotes curioses que s'han produït en aquesta ja llarga història. En la seva homilia, Eduard Jener parla del 30è aniversari de la inauguració del Teatre-Auditori i el 'Bona Gent' que va protagonitzar Quim Masferrer.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.