El tercer episodi de la segona temporada d''Acelerando electrones' està dedicat a la millora dels aliments i la seva conservació. S'expliquen estudis realitzats a Alba amb aplicacions molt variades: millorar la textura de la xocolata, augmentar els nutrients dels cultius o fabricar envasos ecològics fets d'algues. Parlem amb Juan Carlos Martínez Gil, científic de la línia de llum NCD-SWEET del sincrotró i amb Joan Minguella Piqué, usuari d'ALBA i director d'I+D+i a Altinco, empresa especialitzada en productes agroquímics sostenibles.
ESCOLTA-HO
'Acelerando electrones' és el pòdcast del Sincrotró Alba que produeix i realitza amb Cugat Mèdia i la col·laboració de la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), Ministerio de Ciencia e Innovación. L'objectiu de l'espai és explicar els ets i uts de la instal·lació ubicada a Cerdanyola del Vallès: el seu funcionament i les aplicacions científiques, així com els experiments realitzats.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.