Un estudi recent posa de manifest que l'excessiu consum d'ultraprocessats també afecta la salut mental. S'ha fet al Brasil durant 10 anys amb una mostra de 10.000 adults. El 'Connectats' ha preguntat a la catedràtica en nutrició i bromatologia i directora del Campus de l'Alimentació de la Universitat de Barcelona Maria Carmen Vidal Carou per aquests productes. L'experta ha recordat que continua sent vigent una 'alimentació com més variada millor' i posa l'accent en el fet que 'cada vegada consumim menys productes frescos per recórrer a productes elaborats'.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.