El creador del Millor Bombó d'Espanya 2023, Raúl Bernal, ha explicat en una entrevista al programa 'Connectats' l'origen i el procès d'aquest mos de xocolata blanca compost per llimona, yuzu i avellana en diferents textures. Bernal, reconegut el 2011 com a millor mestre xocolater d'Espanya, assegura que tot comença en una fira a Madrid amb la creació d'unes trufes, que després van convertir en turró i que finalment van seguir millorant amb més matissos i més tècnica. El resultat ha estat un bombó floral, fresc i equilibrat, com també ha reconegut Jaume Cot, director de la revista Dulcypass, que és qui ha impulsat la primera edició d'aquest premi que es va lliurar a Sant Cugat.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.
OPINA
Identifica't per comentar aquesta notícia.
Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.
Avís important
Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims
Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors
No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal
Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.