De Madrid a Sant Cugat passant per Osca: quin ha estat el procès de creació del millor bombó d'Espanya 2023?

El creador, Raúl Bernal, i Jaume Cot, director de Dulcypas, en parlen al 'Connectats'


  • Comparteix:

Millor bombó d'Espanya 2023 / Foto: Dulcypas

Millor bombó d'Espanya 2023 / Foto: Dulcypas

El creador del Millor Bombó d'Espanya 2023, Raúl Bernal, ha explicat en una entrevista al programa 'Connectats' l'origen i el procès d'aquest mos de xocolata blanca compost per llimona, yuzu i avellana en diferents textures. Bernal, reconegut el 2011 com a millor mestre xocolater d'Espanya, assegura que tot comença en una fira a Madrid amb la creació d'unes trufes, que després van convertir en turró i que finalment van seguir millorant amb més matissos i més tècnica. El resultat ha estat un bombó floral, fresc i equilibrat, com també ha reconegut Jaume Cot, director de la revista Dulcypass, que és qui ha impulsat la primera edició d'aquest premi que es va lliurar a Sant Cugat.

ESCOLTA-HO





  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.