Com preparar un bon brou vegà que serveixi de base per a altres plats?

Marçal Martínez de L'Altra cuina estrena la temporada gastronòmica al 'Connectats' amb algunes propostes per a la tardor


  • Comparteix:

Estofat de llegums / Foto: L'Altra cuina

Estofat de llegums / Foto: L'Altra cuina

La tardor pica a la porta i cal tenir a punt els fogons per preparar plats de cullera. Marçal Martínez, propietari de l'establiment L'Altra cuina, comparteix el secret d'un bon brou vegetal que pot servir de base per elaborar altres plats. Pensant en l'arribada de la nova estació i nous productes, el cuiner vegà ofereix al 'Connectats' dues receptes ben senzilles: crema de carabassa amb taronja i safrà i estofat de llegums i bolets.

ESCOLTA-HO




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.